Diamonds: Welcome

VELKOMMEN TIL BÆRUM DIAMONDS

Denne websiden er til bruk for alle som vil vite mer om softball i Bærum. Har du lyst til å prøve dette? Alle kan delta. Kontakt oss på e-post: baerumdiamonds@post.com, så forteller vi deg mer om hva dette innebærer av goder for deg og oss.

Å spille med Bærum Diamonds innebærer at dere selv har, eller kjøper, hanske og ball. Ingen ulempe om dere også har et balltre. Klubben og dets medlemmer arrangerer sosiale softball-dager hvor alle som vil kan delta. Medlemskontigenten er kun kr. 75,- per år og gir da gratis deltakelse på arrangementene og adgang til klubbens lukkede medlemssider på websiden vår.

Fremdeles interessert? Ta kontakt: baerumdiamonds@post.comFriday, August 22
Japan vant OL-gull over USA

Etter 32 kamper kom det endelige resultatet sensasjonelt for softball-verdenen: USA tapte OL-gullet i en ...

Monday, August 24

Softball i Østfoldhallen 2010

Det er planer om å arrangere også softball i Østfoldhallen i mars/april 2010. Påmelding er satt til september 2009 for å kunne bestille hallen og ordne med overnattingsmuligheter for de langveisfarende. Bærum Diamonds vil oppfordre alle interesserte til å delta. Det vil bli et påmeldingsgebyr og reisekostnader må holdes av den enkelte. Meld din interesse for deltakelse til: baerumdiamonds@post.com .


Sunday, October 17
Endringer i Bærum Diamonds

Klubben vil fremover ikke tilby muligheten for faste treninger. Dersom det arrangeres softball-dag, så vil dette være gratis for alle betalende medlemmer. Øvrige deltakere i arrangementet betaler kr 20,- per person per dag. Familierabatt: kr 50,- (2 voksne + inntil 3 barn).

Klubben vil holde oversikt over innbetalinger på hvert arrangement, og sørge for at vekslepenger kan gis.

 For tiden er klubbens eneste utgift årsavgift på internettsidene. Denne har vært betalt av klubbens daglige leder, da klubbinntektene ikke har dekket dette inn. Siden klubbens eneste aktivitet har vært å arrangere softball-arrangementer og oppdatere websidene, synes det riktig at det er disse godene som våre medlemmer kan nyte godt av. For de som deltar av og til på våre softballarrangementer, vil vi fremover be om en deltakeravgift som nevnt ovenfor.Klubbkontigent og treningsavgift

Klubbkontigenten er kr 75,-.

Bankkonto: 5130.66.49527

Bærum Diamonds Softball klubb
c/o Christensen-Røed
Seljeholtet 12a
1344 HaslumSunday, July 8
TV-snutt fra ESPN.com

Ved å klikke på overskriften, kan du se en innblikk i hva softball fast pitch er i USA. Ganske langt unna Norge, men det er gøy å ha sett det.