build a web site | fundraising | community | collect fees online | blogz

Regioselectie Zwolle Jongens

Regioselectie Zwolle Jongens  
 
 
Home Home
Nieuws Nieuws
Kalender Kalender
Schema's Schema's
Standen Standen
Trainingen Trainingen
Lokaties Lokaties
Board Board
Teamsamenstelling Teamsamenstelli-
ng
Statistieken Statistieken
Foto-Albums Foto-Albums
Handouts Handouts
Links Links
Sponsors Sponsors
Guestbook Guestbook
Message Boards Message Boards
Gear & Apparel Gear & Apparel
Support Our Team Support Our Team

Admin

Regioselectie Jongens Zwolle
coach Marc
Regio Zwolle, Netherlands

 
  Welcome  
 

Logo Regio Zwolle Boys (new)
Teampagina voor de jongens regioselectie Zwolle - Basketball

image_name2


Hartelijk welkom op de homepage van de jongens regioselectie Zwolle!Nieuws

Kijk voor de meest recente informatie op de NIEUWS-pagina. Hier worden regelmatig belangrijke berichten geplaatst!

Try-outs

Ieder jaar vindt in september een try-out plaats, waarbij alle verenigingen in de regio Zwolle worden uitgenodigd hier hun 10-13 jarige talentvolle spelers naartoe te sturen. Helaas komt deze informatie niet altijd (tijdig) bij de spelers zelf (of hun trainers / ouders) terecht, waardoor het aanbod onvoldoende is. Deze website is bedoeld om daarin verandering te brengen.


Kijk voor de laatste berichtgeving over de try-outs op de NIEUWS-pagina.


En dan nu iets over de selectie - voor wie?

Ieder seizoen kunnen spelers uit bepaalde geboortejaren extra trainingen meemaken bij de regioselectie. Dit komt voort uit het opleidingsplan van Rayon Oost. In de regio's Almelo, Zwolle en Arnhem vinden deze acties gelijktijdig plaats, met als doel talenten te selecteren voor een regioteam, en deze talenten extra trainingen te geven. In april 2015 vindt een tussentoernooi plaats, gewoon gezellig zonder prestatiedoel, en daar komen de drie regioselecties bij elkaar om onderling wedstrijden te spelen.

Algemeen kan voor de regioselectie gezegd worden: in september van een jaar trek je 13 af van het jaar, en dan krijg je het geboortejaar van de nieuwe selectie die dan samengesteld gaat worden. In september 2014 is dat dus: 2014 - 13 = 2001. Ben jij in dat jaar, of later, geboren, dan is alle informatie op deze site voor JOU!


Doel

Er is wel een doel, en dat is dat de trainers van de rayonselecties en de regioselecties samen kunnen kijken naar het niveau van spelers en de echte talenten opsporen. In december 2014 is er nog een eindtoernooi en dan zullen de rayontrainers een definitieve keuze maken. Er zal dan ook een nieuwe rayonselectie worden samengesteld, die in het daarop volgende seizoen iedere twee weken bij elkaar komt om te trainen. We hebben het dan over de grootste talenten van het rayon!

Tijdens dat volgende worden er toernooien gespeeld tegen de andere rayons en daar loopt dan weer de bondscoach rond. Hetzelfde verhaal gaat daarna weer op voor de selectie van een nieuw nationaal team, dat zich uiteindelijk zal proberen te kwalificeren voor de Europese kampioenschappen!

En wie wil er nou niet in een Nationaal team uitkomen en daar het volkslied horen spelen?

Laat deze ene kans niet verloren gaan!


Jeugdplan

De Nederlandse Basketball Bond is druk bezig met de afronding van een nieuw jeugdplan, en dat zal aansluiten op wat wij bij de regioselectie opstarten.

Trainers: maak gebruik van deze gelegenheid!
Uw spelers krijgen extra trainingen, en worden dus beter. Hierdoor worden de clubteams ook weer beter, hetgeen voor het algemene niveau een positieve invloed heeft.

U als trainer bent altijd welkom om met de spelers mee te komen. Wellicht zijn er dingen die u wilt bespreken met de regiotrainer na de training, doet u nieuwe ideeën op voor uw eigen trainingen, of kunt u zelfs spelconcepten overnemen. Zo versterken de regio- en clubteams elkaar op een positieve manier!

Denkt u nog een speler te kennen die nog niet opgemerkt is door de regiotrainers en vermoedelijk een groot basketballer zou kunnen worden, kom dan met hem naar de regiotrainingen. Of neem contact op met de trainingsstaf van uw regio. De trainingen staan in het trainingsrooster.


Technische Staf

Dit seizoen zullen de volgende trainers beschikbaar zijn:
Jongensselectie: Marc van Stijn (Rebound '73), Glenn Stacia (BC Apollo)   
Regioselectie Zwolle Jongens
Regioselectie Zwolle Jongens
View Our Guestbook | Sign Our Guestbook
2 visitors have signed our guestbook.

 
 
 
  Web Sites Instruction Community
  Local Sites
Spotlight Sites
Build a Web Site
Tips and Drills
Sport Tip Email
Customer Support
News & Updates
Bulletin Boards
Camps & Clinics
Tournaments
Coaches' Corner


   
"It's a little like wrestling a gorilla. You don't quit when you're tired--you quit when the gorilla is tired." - Robert Strauss
   
Copyright © 2019, eteamz.com, Inc
User Agreement