build a web site | fundraising | community | collect fees online | blogz

Regioselectie Zwolle Jongens

Regioselectie Zwolle Jongens  
 
 
Home Home
Nieuws Nieuws
Kalender Kalender
Schema's Schema's
Standen Standen
Trainingen Trainingen
Lokaties Lokaties
Board Board
Teamsamenstelling Teamsamenstelli-
ng
Statistieken Statistieken
Foto-Albums Foto-Albums
Handouts Handouts
Links Links
Sponsors Sponsors
Guestbook Guestbook
Message Boards Message Boards
Gear & Apparel Gear & Apparel
Support Our Team Support Our Team

Admin

Regioselectie Jongens Zwolle
coach Marc
Regio Zwolle, Netherlands

 
  Welcome  
 

Logo Regio Zwolle Boys (new)
Teampagina voor de jongens regioselectie Zwolle - Basketball

image_name2


Hartelijk welkom op de homepage van de jongens regioselectie Zwolle!Nieuws

Kijk voor de meest recente informatie op de NIEUWS-pagina. Hier worden regelmatig belangrijke berichten geplaatst!

Try-outs

Ieder jaar vindt in september een try-out plaats, waarbij alle verenigingen in de regio Zwolle worden uitgenodigd hier hun 10-12 jarige talentvolle spelers naartoe te sturen. Helaas komt deze informatie niet altijd (tijdig) bij de spelers zelf (of hun trainers / ouders) terecht, waardoor het aanbod onvoldoende is. Deze website is bedoeld om daarin verandering te brengen.


Kijk voor de laatste berichtgeving over de try-outs op de NIEUWS-pagina.


En dan nu iets over de selectie - voor wie?

Ieder seizoen kunnen spelers uit bepaalde geboortejaren extra trainingen meemaken bij de regioselectie. Dit komt voort uit het opleidingsplan van Rayon Oost. In de regio's Almelo, Zwolle en Arnhem vinden deze acties gelijktijdig plaats, met als doel talenten te selecteren voor een regioteam, en deze talenten extra trainingen te geven. In april 2013 vindt een tussentoernooi plaats, gewoon gezellig zonder prestatiedoel, en daar komen de drie regioselecties bij elkaar om onderling wedstrijden te spelen.

Algemeen kan voor de regioselectie gezegd worden: in september van een jaar trek je 12 af van het jaar, en dan krijg je het geboortejaar van de nieuwe selectie die dan samengesteld gaat worden. In september 2012 is dat dus: 2012 - 12 = 2000. Ben jij in dat jaar, of later, geboren, dan is alle informatie op deze site voor JOU!


Doel

Er is wel een doel, en dat is dat de trainers van de rayonselecties en de regioselecties samen kunnen kijken naar het niveau van spelers en de echte talenten opsporen. In december 2012 is er nog een eindtoernooi en dan zullen de rayontrainers een definitieve keuze maken. Er zal dan ook een nieuwe rayonselectie worden samengesteld, die in het daarop volgende seizoen iedere twee weken bij elkaar komt om te trainen. We hebben het dan over de grootste talenten van het rayon!

Tijdens dat volgende worden er toernooien gespeeld tegen de andere rayons en daar loopt dan weer de bondscoach rond. Hetzelfde verhaal gaat daarna weer op voor de selectie van een nieuw nationaal team, dat zich uiteindelijk zal proberen te kwalificeren voor de Europese kampioenschappen!

En wie wil er nou niet in een Nationaal team uitkomen en daar het volkslied horen spelen?

Laat deze ene kans niet verloren gaan!


Jeugdplan

De Nederlandse Basketball Bond is druk bezig met de afronding van een nieuw jeugdplan, en dat zal aansluiten op wat wij bij de regioselectie opstarten.

Trainers: maak gebruik van deze gelegenheid!
Uw spelers krijgen extra trainingen, en worden dus beter. Hierdoor worden de clubteams ook weer beter, hetgeen voor het algemene niveau een positieve invloed heeft.

U als trainer bent altijd welkom om met de spelers mee te komen. Wellicht zijn er dingen die u wilt bespreken met de regiotrainer na de training, doet u nieuwe ideeën op voor uw eigen trainingen, of kunt u zelfs spelconcepten overnemen. Zo versterken de regio- en clubteams elkaar op een positieve manier!

Denkt u nog een speler te kennen die nog niet opgemerkt is door de regiotrainers en vermoedelijk een groot basketballer zou kunnen worden, kom dan met hem naar de regiotrainingen. Of neem contact op met de trainingsstaf van uw regio. De trainingen staan in het trainingsrooster.


Technische Staf

Dit seizoen zullen de volgende trainers beschikbaar zijn:
Jongensselectie: Marc van Stijn (Rebound '73), Glenn Stacia (BC Apollo)team 2007 '93ers
Sunday, May 20
Nieuwe groep geselecteerd voor het rayon team van 2007/2008

het eind toernooi van dit jaar was in de nieuwe hal van Urk. Het was een leuk maar zwaar toernooi. Drie volle wedstrijden. We hebben ons best gedaan, maar waren als team wat minder dan de andere regio's en het team van Urk. We begonnen aan alle wedstrijden goed, maar kwamen bij het naderen van het eind net een beetje te kort.

We hebben een leuke dag gehad en er zijn toch weer 5 jongens geselecteerd voor het nieuwe rayon team. Van de meisjes die ondergebracht waren in het rayon team is er dit jaar niemand geselecteerd. Ik hoop dat ook daarvan volgend jaar weer iemand wordt geselecteerd.

Hier dan de geselecteerden voor het rayon team 2007/2008:
Las de Weerd (ZAC)
Torben Tönjann (ZAC)
Arthur van Riet (ZAC)
Jairo Marcellino Stacia (Flevomusketiers)
Thomas Borchers (Omniworld)

Ik wens ze heel veel succes en deze die volgend jaar nog mogen afvallen zie ik graag weer bij de regiotraining!

8 september is iedereen die kan bsketballen en geboren is in 1994 of jonger van harte welkom bij de Try-out! deze zal vooralsnog worden gehouden in het bewegingshuis Stadshagen (Zwolle).

groeten en tot dan,


Coach Marc


image_name3

Wednesday, July 19
Eind toernooi 6 mei was succes!

het was weer een mooi toernooi op een voor ons bekende lokatie (Erica Terpstrahal in Weesp). het toernooi liep voor ons goed. veel dingen die op het tussen toernooi mis gingen werden nu wel goed uitgevoerd. er zijn dit jaar 5 jongens geselecteerd om door te gaan naar het rayon selectie team.

Roeland Bischop (BCL)
Kristan Jonkees (Snipers)
Man-Long Chung (BCL)
Thomas Borchers (Snipers)
Soufyan Belkaid (BCL)

Gefeliciteerd jongens en doe je best om er in te blijven!

ander nieuws is dat Coach Ronald heeft aangekondigd volgend jaar niet meer de meisjes te trainen en ik wil hem danken voor zijn inzet de afgelopen 2 jaar.

met vriendelijk groet en wellicht tot ziens op de try-out!

coach marc


image_name3

foto 1991 eind toernooi mei 2005
Eind toernooi 1991'ers in Apeldoorn redelijk succes!

Beste talenten,

Het is een druk maar mooi basketbal jaar geweest. Op het eind toernooi hebben we van de drie wedstrijden er geen een te winnen maar hebben zeker laten zien dat er talent in het team zit en zat.

Voor de onder genoemde spelers was dit het laatste toernooi en mogen zij doorgaan bij de rayon selectie:
- Romano Pruijsers;
- Severin Sarovic;
- Erick van de Scheur;
- Simon Dokter;
- Voung Hoang;

Ik wens jullie heel veel succes bij het rayon team. voor de jongens die het net niet hebben gered en volgend jaar niet meer mogen terug komen wil veel succes wensen met basketballen en blijf oefenen wat er zijn meer wegen naar de top!

In september gaan we weer beginnen met het nieuwe seizoen en zal er weer een try-out zijn voor de 1992'ers, meer informatie volgt nog. Houd de site in de gaten!

Groet en tot in september,

regiocoach Marc


image_name3

   
Regioselectie Zwolle Jongens
Regioselectie Zwolle Jongens
View Our Guestbook | Sign Our Guestbook
2 visitors have signed our guestbook.

 
 
 
  Web Sites Instruction Community
  Local Sites
Spotlight Sites
Build a Web Site
Tips and Drills
Sport Tip Email
Customer Support
News & Updates
Bulletin Boards
Camps & Clinics
Tournaments
Coaches' Corner


   
"The highest of all goods achievable by humans is the realization of one's true potential." - Aristotle
   
Copyright © 2014, eteamz.com, Inc
User Agreement